Alla hjärtans dag 2019
0000-00-00
Sanna McKinnon

Låt fler hjärtan fortsätta pumpa!

Nu är alla hjärtans dag 2019 här, en dag våra hjärtan klappar lite extra för här på Första hjälpencentrum. På tal om hjärtan som klappar, finns det ju hjärtan som slutar göra just det. Klappa alltså. Vet du vad du ska göra om någon i din närhet får ett hjärtstopp? Vet du var din närmaste hjärtstartare finns?

Det är inte helt ovanligt att inte kunna utföra hjärt-lungräddning (HLR) eller förstå sig på hur en hjärtstartare/defibrillator fungerar och när den ska användas. HLR är ett antal relativt enkla handgrepp som de flesta kan lära sig utföra, och hjärtstartare från Defibtechs Lifeline-serie är så användarvänliga att det blir svårt att göra fel... Låt alla hjärtans dag bli dagen då du lär dig hur fler hjärtan får fortsätta klappa!

HLR-kurser som höjer din kompetens

Vi tillhandahåller kurser i HLR där du får lära dig teori och praktik, öva på handgreppen flera gånger och får dina frågor besvarade. Instuktören har alltid lång erfarenhet från ambulans och/eller akutsjukvården. Vi har även kurser i HLR med hjärtstartare, så du vet när och hur hjärtstartaren ska användas.

Psst..! Vi har en kampanj under resten av februari alla hjärtans dag till ära!

Vi vill att fler hjärtan ska fortsätta klappa, därför har vi en alla hjärtans dag... ursäkta... MÅNAD-kampanj! Du kan köpa hjärtstartare och annan utrustning till kraftigt nedsatta priser. Kampanjen hittar du här.