Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

Instruktör HLR för insatspersonal

Instruktörsutbildningar

En instruktörsutbildning är för dig som redan kan hjärt-lungräddning (HLR) och vill kunna lära andra. Fokus i våra instruktörsutbildningar är pedagogik och hur du motiverar dina deltagare till att bli duktiga livräddare. Under en instruktörsutbildning får du bland annat ta del av hur vår huvudinstruktör genomför en HLR-utbildning, varvat med kommentarer och diskussioner kring upplägget.

Vad våra kunder säger

  • Jonas, vilken stjärna du är på att lära ut HLR! Vi är så tacksamma och glada för att vi fick gå en HLR-instruktörsutbildning hos er. Vi fick ihop teori och praktik på ett sätt som gör att vi nu står redo att lära ut till våra kollegor, på ett tryggt och motiverande sätt. Det där lilla extra som vi kände att vi fick, alla historier som bygger på erfarenheter från det verkliga livet gjorde utbildningen så levande. Det var ett trevligt mottagande och fin service med mat och fika. Vi kommer rekommendera er till alla vi känner!

    2023-05-17, Internationella Engelska skolan

  • Tack till Jonas Wikström för en heldag med professionellt bemötande! Utbildningen var lättsam och inspirerande med praktiska övningar, teori som blandades med verkliga berättelser och händelser. Med mig hem har jag flera ”aha” upplevelser och hur jag med enkla lösningar kan utbilda och guida min personal.

    Ytterligare plus var att jag på plats hos Första hjälpencentrum kunde passa på att köpa med mig nya dockor och flera saker att använda till min instruktörsutbildning. Er kommer jag varmt rekommendera vidare!

    2023-03-27, Molnet Personlig Assistans AB