Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

Utbildningar

Utbildningar

Jag vill veta mer om era utbildningar

Utbildningar i HLR och första hjälpen

Under utbildningen strävar vi efter att skapa en djupare förståelse hos deltagarna. Därför går vi igenom hela situationen kring en person som har skadat sig eller drabbats av en akut sjukdom. Varje avsnitt startar med teori och diskussion för att bygga upp kunskap. Sedan kommer de praktiska momenten där du får öva på handgreppen utifrån olika scenarion. På så sätt varvar vi teori och praktiska övningar under hela utbildningen.
Efter utbildningen hos oss ska du kunna bedöma läget, förstå de bakomliggande orsakerna, tänka självständigt och sedan vidta rätt åtgärder utifrån det.

Du har fått en utbildning med det rekommenderade grundinnehållet, men också med mer fördjupning.

tvåräddarteknik HLR

På din arbetsplats eller hos oss

Vi håller gärna utbildningarna på din arbetsplats. Det är där du vill känna dig trygg när något händer. Alla övningar byggs upp kring scenarion som skulle kunna uppstå i arbetsmiljön. Med realistiska övningar "på hemmaplan" blir det lättare att koppla ihop kunskap från utbildningen i en akut situation. Då är chansen också större att du vågar ingripa och göra som du har lärt dig.

Det går också bra att komma till oss om det passar bättre. I våra nya lokaler på Energigatan i Västerås har vi byggt ett helt skräddarsytt rum för utbildningar.

Utbildningslokal hos Första Hjälpencentrum

Prata utbildning med oss!

Vill du veta mer eller boka en kurs för din arbetsplats?
Kontakta oss gärna för att diskutera upplägg och få en offert!

Nöjda kursdeltagare

Vi strävar ständigt efter att förbättra våra utbildningar. Därför utvärderar vi varje utbildning och här kan du läsa citat från våra nöjda kunder.

 • Jättebra och informativ utbildning. Jag tar med mig massor av kunskap! Christer var en väldigt bra och pedagogisk lärare. Superkunnig! Han kan ta situationer från verkligheten som gör att man förstår på ett helt annat sätt.

  2023-05-12

 • Tack till Jonas Wikström för en heldag med professionellt bemötande! Utbildningen var lättsam och inspirerande med praktiska övningar, teori som blandades med verkliga berättelser och händelser. Med mig hem har jag flera ”aha” upplevelser och hur jag med enkla lösningar kan utbilda och guida min personal.

  Ytterligare plus var att jag på plats hos Första hjälpencentrum kunde passa på att köpa med mig nya dockor och flera saker att använda till min instruktörsutbildning. Er kommer jag varmt rekommendera vidare!

  2023-03-27, Molnet Personlig Assistans AB

 • Den bästa S-HLR-utbildning jag har fått. Den var otroligt bra genomförd!

  2023-09-11

 • Bästa HLR-utbildning jag varit på.

  2023-03-14

 • Jonas, vilken stjärna du är på att lära ut HLR! Vi är så tacksamma och glada för att vi fick gå en HLR-instruktörsutbildning hos er. Vi fick ihop teori och praktik på ett sätt som gör att vi nu står redo att lära ut till våra kollegor, på ett tryggt och motiverande sätt. Det där lilla extra som vi kände att vi fick, alla historier som bygger på erfarenheter från det verkliga livet gjorde utbildningen så levande. Det var ett trevligt mottagande och fin service med mat och fika. Vi kommer rekommendera er till alla vi känner!

  2023-05-17, Internationella Engelska skolan