Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

Om oss

Om Första hjälpencentrum

Om Första hjälpencentrum

Första hjälpencentrum är ett företag med rötter i ambulans- och akutsjukvården. Det som började som en extrasyssla på fritiden för vår VD, utvecklade sig snart till ett företag. Med våra 35 år i branschen är vi bland de mest erfarna aktörerna i landet när det gäller utbildning i hjärt-lungräddning och första hjälpen. I konceptet ryms allt från grundläggande HLR på vuxna och barn till den mest avancerade utbildningen för sjukvårdspersonal, till och med hjärtläkare.

Vi drivs av en genuin vilja att hjälpa och försöker leva som vi lär. Alla våra anställda går våra utbildningar oavsett vilken arbetsroll de har. Flera av oss är också SMS-livräddare och tvekar inte att ta med en hjärtstartare och åka ut på hjärtstopp, när det kommer ett larm i mobilen.

Som företag är vi flexibla och kan ta fram helhetslösningar för både utbildning och utrustning på större rikstäckande företag och organisationer. Men vi hjälper dig lika gärna med HLR-utbildning eller första hjälpen-väskor till det mindre företaget.

HLR-utbildning i Västerås, Örebro, Sundsvall, Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av Sverige

Vårt huvudkontor ligger i Västerås, men våra instruktörer är utspridda från Lund i söder till Luleå i norr. Våra kunder finns också i hela Sverige och de täcker hela spektret – små företag, rikstäckande varuhuskedjor och stora industrier, kommuner och myndigheter, skolor och förskolor, tandläkare och vårdcentraler samt ideella organisationer och volontärer som skickar material till Ukraina. 

Generalagent i Sverige för Defibtech

Första Hjälpencentrum är generalagent i Sverige för Defibtechs hjärtstartare. Defibtech i USA har levererat mer än 450 000 hjärtstartare över hela världen. De har också fått flera utmärkelser för sin innovativa och eleganta produktdesign.

Burnshields hydrogel och kompresser

Vi har lång erfarenhet av Burnshields användbara brännskadeprodukter och har också generalagenturen i Sverige. Burnshield har ett brett produktsortiment med både hydrogel på flaska och brännskadekompresser för både små och svåra brännskador, oavsett om de sker i hemmet eller i industrin med heta arbeten.
Kontakta oss gärna om ditt företag har intresse av att bli återförsäljare.

brännskadekompress från Burnshield

Vision

Vår vision är att alla människor ska få rätt hjälp vid skador och akuta sjukdomstillstånd, genom hög kvalitet på utbildning och utrustning.

Affärsidé

Vår affärsidé är att skapa en tryggare omgivning genom att leverera utbildning och utrustning inom första hjälpen och HLR. Med hög kompetens och lång erfarenhet erbjuder vi genomtänkta lösningar utifrån kundens behov, med branschens högsta kvalitet.

Första hjälpen station