Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

Per Lundberg på Första Hjälpencentrum

I början av sommaren började Per Lundberg hos oss. Pelle som han kallas för det mesta, har en bakgrund inom försäljning på VW transportbilar. Nu ser han fram emot att träffa både gamla och nya kunder i sin nya roll som säljare på Första hjälpencentrum.

– Jag gillar kundmötet och att få höra om vad andra människor jobbar inom och hur deras värld ser ut. Ju djupare jag känner kunden, desto större möjlighet att se hur jag kan hjälpa till på bästa sätt. För mig är det viktigt med en personlig touch!

Om att byta bransch säger Pelle:
– Det finaste man kan göra är att rädda en människa till livet. Att vi ger kunderna kunskap om det, är något som känns bra och riktigt. Pelle, som liksom övriga anställda på Första hjälpencentrum har drillats i HLR och Första hjälpen på instruktörsutbildningarna, menar att det gett honom en trygghet i att han vet vad han pratar om.

– Det blir extremt påtagligt vad det handlar om, när man gör övningarna på dockorna. Det låter kanske konstigt, men jag ser fram emot att få rädda ett liv. Något som inte är helt omöjligt att Pelle får vara med om, eftersom flera på företaget är anslutna SMS-livräddare och rycker ut med hjärtstartare då och då. – Jag har kanske inte tvekat förut att ingripa när det händer saker, men innan utbildningarna var jag mer rädd för att göra fel. Nu känner jag mig mycket tryggare att ingripa.

Kontakta Pelle: