Öppna utbildningar

Öppna utbildningar

27/2

Det här är en instruktörsutbildning för dig som redan kan hjärt-lungräddning och vill kunna lära ut HLR till andra. Efter utbildningen blir du instruktör i vuxen-HLR och får självständigt organisera och genomföra HLR-utbildningar med inriktning på vuxna.

När du blir HLR-instruktör genom oss får du med dig ovanligt mycket. Förutom kunskapen om hur man gör hjärt-lungräddning med maximal effekt, vill vi också att både du och dina framtida kursdeltagare ska få en förståelse för när och varför HLR ska utföras. För oss är det viktigt att kunskapen inte bara finns på papper när man gått en kurs i HLR. Målet är ju att dina deltagare verkligen ska kunna rädda liv med hjärt-lungräddning, om någon i deras närhet skulle drabbas av ett plötsligt hjärtstopp. Vi lägger därför stor vikt vid själva pedagogiken och upplägget av en HLR-utbildning och delar med oss av egna praktiska tips.

TID
Tisdagen den 9 april 2019 8:00-18:30

KURSORT
Västerås

LOKAL
Första hjälpencentrum, Fallhammargatan 1 C

INNEHÅLL
Läs mer om kursinnehåll och upplägg: Instruktörsutbildning i vuxen-HLR >>

PRIS
6 000 kr + moms per person

ANMÄLAN
Välkommen att ringa vår kundtjänst: 021-448 10 10, eller maila till info@fhcentrum.se

27/2

Det här är en instruktörsutbildning för dig som redan kan hjärt-lungräddning och vill kunna lära ut barn-HLR till andra. Efter utbildningen blir du instruktör i barn-HLR och får självständigt organisera och genomföra HLR-utbildningar med inriktning på barn.

När du blir Barn-HLR-instruktör genom oss får du med dig ovanligt mycket. Förutom kunskapen om hur man gör hjärt-lungräddning med maximal effekt, vill vi också att både du och dina framtida kursdeltagare ska få en förståelse för när och varför HLR ska utföras på ett barn.

För oss är det viktigt att kunskapen inte bara finns på papper när man gått en kurs i barn-HLR. Målet är ju att dina deltagare verkligen ska kunna rädda liv med hjärt-lungräddning, om ett barn i deras närhet skulle drabbas av ett plötsligt hjärtstopp. Vi lägger därför stor vikt vid själva pedagogiken och upplägget av en barn-HLR-utbildning och delar med oss av egna praktiska tips.

   

TID

Onsdagen den 10 april 2019 8:00-17:00

KURSORT

Västerås

LOKAL

Första hjälpencentrums huvudkontor
Fallhammargatan 1 C
721 33 Västerås

INNEHÅLL

Läs mer om kursinnehåll och upplägg: Instruktörsutbildning i barn-HLR >> 

PRIS

6 000 kr + moms per person

ANMÄLAN

Välkommen att ringa vår kundtjänst: 021-448 10 10, eller maila till info@fhcentrum.se