Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

 • Utbildning

  Grundläggande brandskydd

  Har du kunskap i grundläggande brandskydd? Plötsligt händer det som inte får ske, en brand bryter ut eller någon skadas. Varje år inträffar omkring 10 000 bränder i Sverige. Cirka 90 personer omkommer årligen av skador som röken eller värmen från en brand orsakar. En brand kan även orsaka egendomsskador på byggnaden, som ofta innebär...
 • HLR-utbildning & D-HLR-utbildning

  Utbildning

  HLR-utbildning

  HLR är viktig kunskap för alla som jobbar för eller med människor. Ett hjärtstopp kan drabba vem som helst, när som helst. Ju fler som kan hjärt-lungräddning, desto större är chansen att vi kan hjälpa varandra.
 • HLR-utbildning-och-D-HLR-utbildning

  Utbildning

  HLR med defibrillatorträning

  Kursen riktar sig till alla som jobbar för eller med människor, särskilt på arbetsplatser där det finns en hjärtstartare till hands. En utbildning i hjärt-lungräddning och träning i att använda hjärtstartare ger dig trygghet och beredskap att agera vid ett hjärtstopp. Med vårt upplägg får du en kombinations-utbildning med både grundläggande HLR och en påbyggnadsdel i hjärt-lungräddning med defibrillator.
 • Barn-HLR-utbildning

  Utbildning

  HLR-utbildning barn

  Utbildningen riktar sig till alla som jobbar med barn och unga. Att ge ett barn hjärt-lungräddning är inte samma sak som med en vuxen. Därför är det viktigt att du som jobbar med barn får rätt kunskaper och färdigheter i barn-HLR så att du kan agera snabbt och korrekt när något händer.
 • Utbildning

  S-HLR vuxen

  S-HLR vänder sig till dig som är personal inom sjukvård eller tandvården samt har tillgång till en hjärtstartare.
 • A-HLR-utbildning

  Utbildning

  A-HLR-utbildning

  A-HLR är en påbyggnadsutbildning som riktar sig till sjukvårdspersonal som i sitt arbete använder en manuell defibrillator/hjärtstartare och självständigt tolkar arytmier före defibrillering