Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

FRAKT från 60 kr inkl. moms. | Vi skickar inom 1-3 arbetsdagar | “Lindra klådan” – 25% rabatt

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

 • HLR-utbildning-och-D-HLR-utbildning

  Utbildning

  HLR med defibrillatorträning

  Kursen riktar sig till alla som jobbar för eller med människor, särskilt på arbetsplatser där det finns en hjärtstartare till hands. En utbildning i hjärt-lungräddning och träning i att använda hjärtstartare ger dig trygghet och beredskap att agera vid ett hjärtstopp. Med vårt upplägg får du en kombinations-utbildning med både grundläggande HLR och en påbyggnadsdel i hjärt-lungräddning med defibrillator.
 • Barn-HLR-utbildning

  Utbildning

  HLR-utbildning barn

  Utbildningen riktar sig till alla som jobbar med barn och unga. Att ge ett barn hjärt-lungräddning är inte samma sak som med en vuxen. Därför är det viktigt att du som jobbar med barn får rätt kunskaper och färdigheter i barn-HLR så att du kan agera snabbt och korrekt när något händer.
 • Utbildning

  S-HLR vuxen

  S-HLR vänder sig till dig som är personal inom sjukvård eller tandvården samt har tillgång till en hjärtstartare.
 • A-HLR-utbildning

  Utbildning

  A-HLR-utbildning

  A-HLR är en påbyggnadsutbildning som riktar sig till sjukvårdspersonal som i sitt arbete använder en manuell defibrillator/hjärtstartare och självständigt tolkar arytmier före defibrillering
 • Utbildning

  Första hjälpen Elolycksfall

  Utbildningen vänder sig särskilt till personal som arbetar på elanläggningar i drift och som riskerar att hamna innanför riskområdet till spänningsförande el, eller till personal som ska bistå en person som arbetar med spänning.