Utbildning HLR

Utbildning HLR

Artnr: 9000
9 000 kr (exkl.moms)

Beskrivning

En HLR-utbildning ger kunskaper i hjärt-lungräddning och luftvägsstopp. Du får lära dig hur du ska tänka, prioritera och agera när du träffar på en livlös eller allvarligt skadad person. 

På våra HLR-utbildningar möter du instruktörer som räddar liv i sitt arbete inom ambulansen eller akutsjukvården. De är uppdaterade med de senaste medicinska rönen och har aktuella fall från verkligheten som de gärna delar med sig av. Många av våra instruktörer har även specialistutbildningar inom intensivvård, anestesi eller liknande.

Målgrupp
Utbildningen riktar sig till alla som jobbar för eller med människor. Ett hjärtstopp kan drabba vem som helst, när som helst och ju fler som har utbildning desto större är chansen att vi kan hjälpa varandra.

Förkunskaper
Inga tidigare kunskaper krävs. Vi anpassar nivån på utbildningen efter era förkunskaper, vare sig ni testar HLR för första gången och behöver innehåll på grundnivå eller har gått en HLR-utbildning tidigare och önskar mer fördjupad kunskap. Eftersom våra instruktörer själva är sjukvårdare med minst 10 års erfarenhet från ambulans- eller akutsjukvård kan de besvara även de mest ingående medicinska frågorna om så önskas.

Antal deltagare
Max 12 personer/grupp. Av erfarenhet vet vi att större grupper än så försämrar kvalitén på utbildningen. Deltagarna tappar fokus, de får mindre personlig tid med instruktören och möjligheten att få sina frågor besvarade minskar. Så vill vi inte ha det utan vi vill kunna garantera bästa möjliga kvalité, så att du får ut så mycket som möjligt av tiden!

Omfattning, plats och tid
Utbildningen är fyra timmar lång, du bestämmer själv om du vill ha den på dag-, kvälls- eller kanske nattetid. Vi genomför utbildningen i din verksamhet, för att kunna skapa realistiska övningar så att deltagarna blir förberedda både mentalt och praktiskt. Såvida du inte har andra synpunkter. Vi försöker bemöta dina önskemål efter bästa förmåga för att utbildningen ska passa din verksamhet så bra som möjligt.

Produktfakta

Så gör du

Rekommendera varan

Vill du dela den här varan med dina vänner?

Dokument

Dokument (0)