Snögg fingerförband blå | Första hjälpencentrum®
Hem » Första hjälpen-butiken » Plåster och förband » Snögg fingerförband blå

Snögg fingerförband blå

Artnr: 2131
Artnr: 2132
Välj artikel:
88 kr (exkl.moms)
420 kr (exkl.moms)

Beskrivning

Snögg fingerförband blå är ett praktiskt förband för restauranger och storkök. Förbandsmaterial som används inom restauranger och livsmedelsindustri måste vara blått för att lättare kunna upptäckas om det skulle hamna i livsmedel. Därför finns fingerförbandet även i en blå variant från Snögg. Snögg fingerförband blå innehåller ett ämne som gör att det kan upptäckas av metalldetektorer i livsmedelsindustrin! I övrigt fungerar Snögg fingerförband blå precis på samma sätt som vårt eget finger-kombiförband.

Kombiförband är ett förband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt att använda som såväl tryckförband som täckförband. Förbandet fungerar lika bra på alla typer av sår - både i värme, kyla, vått och torrt. 

Snögg fingerförband blå är smidigt att använda på små sår på fingrar och tår och sitter bra, även med handskar. Du kan också använda fingerförbandet som brännskadeförband, eftersom ytskiktet är så sårvänligt. Det är också ett suveränt alternativ till plåster, eftersom det sitter så bra även när det blir blött. Tack vare att det inte fäster på huden, gör det heller inte ont att dra bort fingerförband!

Produktfakta

 • Innehåll:

  Förpackningen innehåller 4,5 meter förband som är 6 cm brett.

Så gör du

 • Instruktion:

  Lägg snöggförbandet direkt på såret och linda runt ett eller två varv. Värm förbandet i 20 sekunder, så fäster det bättre.

Rekommendera varan

Vill du dela den här varan med dina vänner?

Dokument

Dokument (0)

Första hjälpencentrum tipsar

 • Tunt elastiskt förband på rulle som fäster i sig själv utan att fastna i såret.
  från 88 kr (exkl.moms)
 • Automat för blått förband från Snögg eller vitt fingerförband från ProAid.
  Art nr. 2134
  312 kr (exkl.moms)
 • Refillförpackningar med totalt 210 blå plåster till plåsterautomat.
  Art nr. 2420
  432 kr (exkl.moms)