Hem » HLR-böcker och planscher » Kompetenskort vuxen-HLR FHC 50 st

Kompetenskort vuxen-HLR FHC 50 st

Artnr: 6330
336 kr (exkl.moms)

Beskrivning

Kompetenskort vuxen-HLR är ett intyg i fickformat som delas ut till kursdeltagarna efter grundutbildning i Första hjälpen, HLR och D-HLR. Det är ett bevis på att deltagaren har genomgått utbildningen. Du som instruktör markerar vilken typ av utbildning som är genomförd, genom att sätta ett kryss i vald ruta. Därför kan samma kompetenskort användas även om deltagaren går tre olika utbildningar.

Utbildningsbeviset fungerar även som en lathund för att deltagarna ska minnas vad de lärt sig. Häftet är framtaget av ambulansjuksköterskor och innehåller en pedagogiskt beskriven steg-för-steg-guide på hur du ska agera vid en akut situation. Här finns bland annat beskrivet hur du vänder i stabilt sidoläge, hur du hanterar luftvägsstopp och hur du ger korrekt hjärt-lungräddning med och utan hjärtstartare. Kompetenskort vuxen-HLR är baserat på HLR-rådets riktlinjer och innehållet uppdateras regelbundet när nya riktlinjer fastställs.

Nyhet!

Nu finns kompetenskort vuxen-HLR i ny upplaga med uppdaterad design och innehåll. Intyget finns i två versioner, en helt neutral som lämpar sig för utbildning inom statlig, kommunal och landstingsdriven verksamhet, och en med vår logga och kontaktuppgifter på som lämpar sig till övriga utbildare. Välj själv vilken version som passar dig.

OBS! Kompetenskort vuxen-HLR ser inte ut som de på bilden. Bilder kommer inom kort.

Produktfakta

Så gör du

Rekommendera varan

Vill du dela den här varan med dina vänner?