Kompetenskort vuxen-HLR | Första hjälpencentrum®.

Kompetenskort HLR, 50 st

Artnr: 6320
490 kr (exkl.moms)

Beskrivning

Kompetenskort HLR med inriktning på vuxna är ett utbildningsbevis som delas ut till kursdeltagarna efter grundutbildning i Första hjälpen, HLR och D-HLR. De är ett bevis på att deltagarna har genomgått utbildningen. Du som instruktör markerar vilken typ av utbildning som är genomförd, genom att sätta ett kryss i vald ruta. Därför kan samma utbildningsbevis användas även om deltagaren går tre olika utbildningar.

Kompetenskort vuxen-HLR fungerar som ett intyg på genomförd utbildning men även som en lathund för deltagarna ska minnas vad de lärt sig. Utbildningsbeviset är framtaget av ambulansjuksköterskor och innehåller en pedagogiskt beskriven steg-för-steg-guide på hur du ska agera vid en akut situation. I häftet finns bland annat beskrivet hur du vänder i stabilt sidoläge, hur du hanterar luftvägsstopp och hur du ger korrekt hjärt-lungräddning med och utan hjärtstartare. Allt baserat på HLR-rådets riktlinjer och innehållet uppdateras regelbundet när nya riktlinjer fastställs.

Nyhet!

Nu finns kompetenskort vuxen-HLR i ny upplaga med uppdaterad design och innehåll. Utbildningsbeviset finns i två versioner, en helt neutral som lämpar sig till kommuner och landsting, och en med vår logga och kontaktuppgifter på som lämpar sig till övriga utbildare. Välj själv vilken version som passar dig.

Produktfakta

 • Innehåll:
  50 st kompetenskort

Så gör du

Rekommendera varan

Vill du dela den här varan med dina vänner?

Dokument

Dokument (0)

Första hjälpencentrum tipsar

 • Affisch som visar hur du utför HLR på en vuxen.
  från 72 kr (exkl.moms)
 • Desinfektion med rengörande verkan, effektiv mot bakterier och virus.
  Art nr. 6053
  82 kr (exkl.moms)
 • Nyckelring med andningsskydd - hjälpmedel för HLR som alltid finns till hands.
  från 40 kr (exkl.moms)
 • Utbildningspaket HLR-docka MiniAnne, köp som enpack eller 10-pack.
  från 450 kr (exkl.moms)