Kombiförband | Första hjälpencentrum®

Kombiförband

Artnr: 2150
Artnr: 2151
Välj artikel:
48 kr (exkl.moms)
224 kr (exkl.moms)

Beskrivning

Kombiförband är ett skumförband som fäster i sig själv utan att fastna i sår, kläder eller hår. Det är absorberande, elastiskt och självhäftande, vilket gör det allsidigt och enkelt att använda som såväl tryckförband som täckförband. Förbandet fungerar lika bra på alla typer av sår - både i värme, kyla, vått och torrt. Därför kallar vi det kombiförband.

Kombiförbandet är vårt allförband som är kraftigare och bredare än finger-kombiförbandet. Därför passar det bättre till stora sår och blödningar. Med sin bredd på 10 cm ger kombiförbandet ett bra skydd som förband på huvudet eller runt ett knä. Du kan med fördel använda kombi-förband som brännskadeförband, eftersom ytskiktet är så sårvänligt. Kombiförband är också ett suveränt alternativ till plåster, eftersom det sitter så bra även när förbandet blir blött. Tack vare att det inte fäster på huden, gör det heller inte ont att dra bort!

Produktfakta

 • Innehåll:

  1 st 10 x 80 cm förband i plastförpackning.

Så gör du

 • Instruktion:

  Riv av den bit förband du behöver. Lägg kombiförbandet direkt på det rengjorda såret och linda runt. Värm förbandet med handen i cirka 20 sekunder, så fäster det bättre.

Rekommendera varan

Vill du dela den här varan med dina vänner?

Dokument

Dokument (0)

Första hjälpencentrum tipsar

 • Engångshandskar för personligt skydd i riskmiljö, 100 st i kartong.
  152 kr (exkl.moms)
 • Första hjälpen-väska med ett basinnehåll av förbandsmaterial.
  Art nr. 5137
  316 kr (exkl.moms)
 • Tunt elastiskt förband på rulle som fäster i sig själv utan att fastna i såret.
  från 88 kr (exkl.moms)