Hjärtstartare - paket

Artnr: 4092
16 300 kr (exkl.moms)

Beskrivning

Hjärtstartare - paket innehåller allt du behöver för att rädda liv vid ett hjärtstopp! Det är det perfekta startpaketet för ett företag som bryr sig om sina anställda. Den innehåller en defibrillator, ett defibrillatorväska - komplett med praktisk utrustning, samt ett väggfäste.

Philips Heartstart HS1 är en av de mest populära defibrillatorerna på marknaden. Det är lätt att använda tack vare de stegvisa röstinstruktionerna som guidar användaren genom analys, defibrillering och HLR. Philips Heartstart HS1 levereras med batteriet och elektroderna redan installerade och utför dagliga självtest så att du kan lita på att den är färdig om det behövs. Hjärtstartaren kommer att informera dig om något är trasigt eller om batteriet och/eller elektroderna behöver bytas ut. Detta gör Philips Heartstart HS1 praktiskt taget underhållsfri, och du kan vara säker på att det fungerar när en livshotande situation uppstår.

Tillsammans med defibrillatorn får du också en skyddande väska som innehåller utrustning du behöver när du hanterar hjärtstopp. Väskan innehåller tillbehör som ökar chansen för att kunna rädda liv på någon som har drabbats av hjärtstopp. Du får till exempel med en andningsmask för att förenkla konstgjord andning, och en klädsax för att klippa upp kläderna innan du ska ge bröstkompressioner. 

Paketet innehåller också ett väggfäste av robust rostfritt stål. Väggfästet är lämplig för damm- och fuktfria miljöer där ett defibrillatorskåp inte behövs. Genom att montera defibrillatorkåpan på väggen och markera den med tydliga skyltar, är det lätt att hitta i en nödsituation. Om någon i din närhet skulle drabbas av ett hjärtstopp lyfter du snabbt ur väskan och får med dig allt du behöver till den drabbade.

Produktfakta

 • Innehåll:
  Följande ingår i Hjärtstartare - paket:

  Hjärtstartare Philips HS1 (art. 4005)
  Väska till hjärtstartare (art. 4000)
  Väggfäste hjärtstartarväska (art. 4080)

  Hjärtstartaren levereras komplett med batteri och elektroder.

Så gör du

 • Instruktion:

Rekommendera varan

Vill du dela den här varan med dina vänner?

Första hjälpencentrum tipsar

 • Användarvänlig och trygg hjärtstartare, en storsäljare i Sverige.
  Art nr. 4005
  14 950 kr (exkl.moms)
 • Passar olika hjärtstartare tack vare justerbar mellanvägg.
  Art nr. 4000
  950 kr (exkl.moms)
 • Fäste i rostfritt stål, pulverlackat i matchande färg till väskan.
  Art nr. 4080
  400 kr (exkl.moms)
 • Elektroder till defibrillator Heartstart HS1 från Philips.
  Art nr. 4006
  950 kr (exkl.moms)