B2B-säljare sökes

OM JOBBET

Vill du göra affärer med hjärtat och bidra till att rädda liv? Som företagssäljare på Första hjälpencentrum har du ansvar för försäljningen av vårt unika koncept med branschanpassad utbildning och utrustning inom första hjälpen.

Som B2B-säljare på Första hjälpencentrum har man ansvar för försäljningen av vårt unika koncept med branschanpassad utbildning och utrustning inom första hjälpen. Som säljare jobbar man nära kund och kollegor för att säkra högsta möjliga kvalitet. Tillsammans levererar vi livräddande kunskap och produkter för det värsta tänkbara, som till exempel ett hjärtstopp. Vi är generalagent för en tillverkare av hjärtstartare och importerar en mängd sjukvårdsmaterial lämpade för företag, föreningar och privatpersoner. Allt material kan platsa i en ambulans, sämre kvalitet än så erbjuder vi inte till våra kunder. Ett viktigt uppdrag är att få ut fler hjärtstartare på marknaden så att fler kan överleva ett plötsligt hjärtstopp.

Något av det bästa med jobbet är när en kund ringer och säger:

– Hej, vi använde hjärtstartaren i går på jobbet och behöver nya elektroder. Vi gjorde hjärt-lungräddning och kopplade på hjärtstartaren. – Ja, det gick bra, vår kollega överlevde.

Tjänsten innebär en mix av innesälj och utesälj och eftersom vi har kunder över hela Sverige innebär det periodvis en del resor. Strategisk nykundsbearbetning är en central del av jobbet, men det är lika viktigt att bygga långsiktiga relationer med befintliga kunder. Säljorganisationen är under utveckling, så här finns stora möjligheter att påverka ditt uppdrag och företagets framtid. Vi har valt Lime Go som vårt CRM-verktyg.

Arbetsplatsen är på kontoret i Västerås, när du inte är ute hos kund. Du kommer ingå i ett glatt gäng med säljare, administratörer, marknadsförare, lagermedarbetare, vd och instruktörer.

ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar självständigt med säljprocessens alla delar:

  • Analys, kartläggning och förberedelser
  • Besöksbokning och säljsamtal i telefon
  • Genomförande av digitala och fysiska kundmöten
  • Offert- och avtalshantering, orderläggning
  • Uppföljning, kundvård och rapportering

OM OSS

Första hjälpencentrum är ett kunskapsföretag med specialister i akutsjukvård och första hjälpen. Sedan 2021 finns vi i nyrenoverade lokaler på expansiva industriområdet Tunbytorp i Västerås. Vi erbjuder det lilla företagets fördelar: flexibilitet, korta beslutsvägar och en stor delaktighet i företaget som helhet. Hos oss har vi egna ansvar, men står också beredda att kavla upp ärmarna och hjälpa varandra när det behövs. Självklart får du en rejäl utbildning på hela vår produktportfölj så att du känner dig redo att möta kunderna.

Verksamheten ingår i en mindre koncern där vi tillsammans omsätter ca 50 miljoner under 2022.

OM DIG

Nu söker vi dig som kan och vill ta vår försäljning till nästa nivå. Du har minst 5 års erfarenhet av komplex försäljning till större företag och gärna en eftergymnasial utbildning inom företagsekonomi, handel eller försäljning.

Du arbetar strukturerat, driver affären framåt och kommer till avslut. Du är en IT-användare med goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Flytande svenska, gärna även engelska. B-körkort är ett krav och gärna även tillgång till egen bil.

ÄR DU RÄTT PERSON?

Välkommen att söka tjänsten genom att skicka in CV och personligt brev till jobb@fhcentrum.se. Berätta varför du är intresserad och vad du kan tillföra oss. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka ansökan så snart du kan, så ökar chansen att vi kallar dig till intervju.

Mejla till

Kontakta gärna försäljningsansvarig Mats Aronsson på 021-448 10 16 om du har frågor.

Tillträde: enligt överenskommelse.

ÖVRIG INFORMATION

Vi sköter rekryteringen själva och undanber oss hjälp från rekryteringsföretag.