Ny upplaga av kompetenskort vuxen-HLR
2017-06-19

Våra uppskattade kompetenskort vuxen-HLR finns nu att köpa i förnyad upplaga med uppdaterad design. Kompetenskorten är ett intyg i fickformat som delas ut till kursdeltagarna efter grundutbildning i Första hjälpen, HLR och D-HLR som ett bevis på att deltagaren har genomgått utbildningen.

Vårt kompetenskort har samma format som tidigare och vi har behållit upplägget med en pedagogisk steg-för-steg-guide på hur du ska agera vid en akut situation. I kompetenskortet finns bland annat beskrivet hur du vänder i stabilt sidoläge, hur du hanterar luftvägsstopp och hur du ger korrekt hjärt-lungräddning med och utan hjärtstartare. Den nya upplagan har uppdaterat utseendet och text och kommer i en ohäftad dragsspelsdesign, så att du kan ha den i plånboken utan att riskera att häftningen släpper.

Numera finns intyget också i två versioner, en helt neutral utan vår logga, som lämpar sig för utbildning inom statlig, kommunal och landstingsdriven verksamhet, och en med vår logga och kontaktuppgifter på som lämpar sig till övriga utbildare. Välj själv vilken version som passar dig.

Självklart är innehållet i våra kompetenskort vuxen-HLR baserat på HLR-rådets riktlinjer och kommer uppdateras när nya riktlinjer fastställs.

Läs mer om kompetenskort vuxen-HLR här.