Hjärt-lungräddning (HLR) med hjärtstartare
30/10

Vad gör du om någon faller ihop på gatan och verkar medvetslös? Hur vet du om det är hjärtstopp? Hur fungerar en hjärtstartare egentligen? Någon sätter i halsen och inte kan andas - vad gör du? Passa på att gå vår öppna utbildning i hjärt-lungräddning. Du får lära dig rädda liv av en mycket kunnig och engagerad instruktör med lång erfarenhet från ambulanssjukvården.

En HLR-utbildning ger kunskaper i hjärt-lungräddning och luftvägsstopp. Du får lära dig hur du ska tänka och prioritera när du träffar på en allvarligt skadad person. HLR handlar om livräddande första hjälpen. Eller om du på väg till jobbet är först på plats vid en bilolycka?Du lär dig bedöma en medvetslös person, vända i stabilt sidoläge och genomföra effektiv konstgjord andning och korrekta kompressioner på en person som har drabbats av hjärtstopp. Vi går också igenom hur en hjärtstartare fungerar, när den ska användas och förklarar hjärtstartarens funktioner.

En HLR-utbildning med Första hjälpencentrum handlar om att lära sig hjärt-lungräddning med maximal effekt och att få en djupare förståelse för varför det är så viktigt att agera snabbt och korrekt. Vi lägger därför stor vikt vid själva pedagogiken och upplägget av en HLR-utbildning och delar med oss av egna praktiska tips från vår vardag inom akutsjukvården.

TID
Onsdagen den 28 november 2018 17:00-21:00

KURSORT
Västerås

LOKAL
Första hjälpencentrum, Fallhammargatan 1 C

INNEHÅLL
Läs mer om kursinnehåll och upplägg:
HLR-utbildning >>

PRIS
Privatperson: 400 kr + moms per person
Företag: 800 kr + moms per person

Fika ingår i priset.

ANMÄLAN
Välkommen att ringa vår kundtjänst: 021-448 10 10, eller maila till info@fhcentrum.se