Hjärt-lungräddning (HLR) med hjärtstartare
17/10

Vad gör du om någon faller ihop på gatan och verkar medvetslös? Hur vet du om det är hjärtstopp? Hur fungerar en hjärtstartare egentligen? Någon sätter i halsen och inte kan andas - vad gör du? Passa på att gå vår öppna utbildning i hjärt-lungräddning. Du får lära dig rädda liv av en mycket kunnig och engagerad  instruktör med lång erfarenhet från ambulanssjukvården.

En HLR-utbildning ger kunskaper i hjärt-lungräddning och luftvägsstopp. Du får lära dig hur du ska tänka och prioritera när du träffar på en allvarligt skadad person. HLR handlar om livräddande första hjälpen.  Eller om du på väg till jobbet är först på plats vid en bilolycka?Du lär dig bedöma en medvetslös person, vända i stabilt sidoläge och genomföra effektiv konstgjord andning och korrekta kompressioner på en person som har drabbats av hjärtstopp. Vi går också igenom hur en hjärtstartare fungerar, när den ska användas och förklarar hjärtstartarens funktioner.

En HLR-utbildning med Första hjälpencentrum handlar om att lära sig hjärt-lungräddning med maximal effekt och att få en djupare förståelse för varför det är så viktigt att agera snabbt och korrekt. Vi lägger därför stor vikt vid själva pedagogiken och upplägget av en HLR-utbildning och delar med oss av egna praktiska tips från vår vardag inom akutsjukvården.

   


TID

Tisdagen den 4 december 2018 17:00-21:00

KURSORT

Västerås

LOKAL

Första hjälpencentrum, Fallhammargatan 1 C

INNEHÅLL

Läs mer om kursinnehåll och upplägg:
HLR-utbildning >>

PRIS

Privatperson: 400 kr + moms per person
Företag: 800 kr + moms per person

Fika ingår i priset. 

ANMÄLAN

Välkommen att ringa vår kundtjänst: 021-448 10 10, eller maila till info@fhcentrum.se