Första hjälpencentrum söker HLR-instruktörer
2016-10-28

Första hjälpencentrum har sedan starten 1989 hjälpt företag med utbildning och utrustning i HLR och första hjälpen. Idag är vi 7 heltidsanställda som jobbar med försäljning och administration på huvudkontoret och runt 25 timanställda instruktörer som håller utbildningar vid sidan av sitt ordinarie arbete. Vi är ett växande företag och behöver nu utöka vår personalstyrka med fler härliga sjuksköterskor som söker ett meningsfullt extrajobb där deras kompetens kommer till nytta.

Om tjänsten

Vårt huvudkontor ligger i Västerås men vi utbildar nationellt och har instruktörer i hela Sverige. Det spelar alltså ingen roll var du bor. Du kommer främst att hålla utbildningar i din närregion men vissa uppdrag kan innebära resande till annan ort och ibland även övernattning. Utbildningarna genomförs oftast på dagtid men arbetstiderna kan variera. Även utbildningsmiljön varierar, vi håller utbildningarna hos kunden i deras naturliga arbetsmiljö vilket kan vara allt från kontor och industrier till köpcenter och badhus. Alla utbildningar bokas av oss på huvudkontoret.

Vi förser dig med den utbildning och utrustning du behöver för att kunna göra ditt jobb. För att du ska känna dig förberedd kommer du att få gå alla våra utbildningar i HLR, D-HLR, barn-HLR och första hjälpen. Du kommer även få gå en instruktörsutbildning som ger dig de pedagogiska verktygen du behöver för att prestera så bra som möjligt i instruktörsrollen.

Om instruktörsrollen

Som instruktör på Första hjälpencentrum blir du vår viktigaste representant. Det är du som håller i utbildningarna och ansvarar för att dina deltagare får bästa möjliga förutsättning att lära sig rädda liv. Det är avgörande att du tycker om att tala inför folk och är duktig på att skapa dialog med dina deltagare genom att vara lyhörd och fånga upp deras frågor. Vi vill att våra utbildningar ska kännas dynamiska och fyllda av energi.

För att lyckas i rollen som instruktör hos oss är det viktigt att du är flexibel och självständig. Uppdraget förutsätter att du är bekväm med frihet och eget ansvar. Du bör ha stor social förmåga och mycket positiv energi. Du måste vara noggrann och professionell men också ha nära till improvisation och initiativtagande när det inte riktigt går som planerat. Ingen utbildning är den andra lik och din förmåga att anpassa dig till sådana omständigheter är avgörande för hur väl du kommer att trivas som instruktör hos oss. Din kompetens är din styrka men det viktigaste för oss är att du brinner för livräddning och att du vill förmedla dina kunskaper vidare till andra människor!

Krav

• Du ska vara legitimerad sjuksköterska
• Du ska ha 5–10 års arbetslivserfarenhet av arbete inom ambulans- eller akutsjukvård
• Tillgång till egen bil

Meriterande

• Specialistutbildning

Övrig information

• TILLTRÄDE: Enligt överenskommelse
• OMFATTNING: Timanställning, antal timmar enligt överenskommelse
• LÖN: Timlön
• KONTAKT: Jonas Wikström, VD 070-651 98 67 + jonas@fhcentrum.se

Intresserad?

Sök tjänsten genom att mejla ditt cv och ett personligt brev till info@fhcentrum.se, skriv ”Ansökan instruktör” i ämnesraden.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!