Alla hjärtans dag 2019
2019-02-14
Sanna McKinnon

Låt fler hjärtan fortsätta klappa

Dagen vi alla väntat på – dagen våra hjärtan klappar lite extra för här på första hjälpencentrum – alla HJÄRTANS dag! På tal om hjärtan som klappar, finns det ju hjärtan som inte gör just det. Klappar alltså. Vet du hur du ska göra om någon i din närhet får ett plötsligt hjärtstopp? Var är din närmaste hjärtstartare?

Det är ganska vanligt att inte veta riktigt hur hjärt-lungräddning (HLR) ska utföras, hur länge man ska fortsätta, eller när hjärtstartaren ska användas. Och hur använder man en hjärtstartare egentligen? Dessa frågor skulle vi vilja att du funderar lite på dagen till ära. Kanske bär med dig till jobbet och funderar på hur förberedda ni är om det blir skarpt läge.

Kompetenshöjande HLR-kurser

Vi tillhandahåller kurser i HLR med de mest kompetenta instruktörerna som går att hitta. Du får lära dig både det teoretiska och det praktiska, och får många tillfällen att öva. Instruktören, som alltid har många års erfarenhet från ambulans och/eller akutsjukvård, kan dela med sig av verkliga händelser. Det ger utbildningen puls. Hör av dig till oss om du är intresserad, eller läs mer om våra utbildningar.

Alla hjärtans dag... Ursäkta... MÅNAD-kampanj

Du har väl inte missat att vi har kraftigt nedsatta priser på bl.a. hjärtstartare under resten av februari? Kika in här på kampanjsidan!