Hoppa till innehåll
Första hjälpencentrum®.

Du handlar just nu som företag

Detta påverkar priser, moms, frakt och betalningsmetoder.

(du kan ändra detta senare)

Meny
Kundvagn

Inga produkter i varukorgen.

Alla hjärtans dag och hjärtstopp

Alla hjärtans dag är en dag för kärlek och omtanke. Du kanske köper geléhjärtan och rosor, bjuder på fika eller middag. Ett ytterligare sätt att bry sig om är att tänka på alla hjärtan som en dag inte slår som de ska. Vet du hur du ska göra om någon i din närhet får ett plötsligt hjärtstopp? Var är din närmaste hjärtstartare? Låt alla hjärtans dag även bli en dag för hjärtsäkerhet!

Många vet inte riktigt hur hjärt-lungräddning (HLR) ska utföras, hur länge man ska fortsätta, eller när hjärtstartaren ska användas. Och hur använder man en hjärtstartare egentligen? Dessa frågor vill vi att du funderar lite på dagen till ära. Kanske bär med dig till jobbet och funderar på hur förberedda ni är om det blir ett skarpt läge. Geléhjärtan är goda och fina att få, men kan aldrig ersätta ett hjärta som har stannat.

HLR-utbildning med ambulanssjuksköterskor

Vi tillhandahåller kurser i HLR med de mest kompetenta instruktörerna som går att hitta. Du får lära dig både det teoretiska och det praktiska, och får många tillfällen att öva. Instruktören, som alltid har många års erfarenhet från ambulans- och/eller akutsjukvård, kan dela med sig av verkliga händelser. Det ger utbildningen puls. Hör av dig till oss om du är intresserad, eller läs mer om våra utbildningar.

Utbildning i hjärt-lungräddning (HLR)

Utbildning i HLR och D-HLR (inklusive scenarioträning med hjärtstartare)

Kontakta oss om du vill veta mer om våra utbildningar!