Medlem i Installatörsföretagen

Medlem i Installatörsföretagen

Som medlem i organisationen Installatörsföretagen har du 15 % rabatt på hela vårt sortiment. För att aktivera rabatten behöver du ange en medlemskod vid ditt första köp i vår webbutik. 

Gör så här:

1. Logga in på Elektriska Installatörsorganisationen (EIO) eller VVS-företagens hemsida.

2. Hitta medlemskoden som aktiverar rabatten (exempel ABCD123).

3. Klicka runt i vår webbutik och välj ut vilka första hjälpen-produkter du vill köpa. Gå till kassan när du känner dig klar.

4. Ange medlemskoden i fältet "Kampanjkod" så dras 15 % på hela köpet (gäller ej frakt eller artiklar med kampanjpris).

5. Nästa gång du handlar är rabatten redan registrerad på din kundprofil och du behöver inte ange någon medlemskod.

Vårt samarbete

Installatörsföretagen har bildats av bransch- och arbetsgivarorganisationerna Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagens medlemmar är verksamma inom kyla, rör, industrirör, ventilation och teknisk isolering samt el- och teleteknikföretag. Alla medlemmar inom organisationen jobbar med yrken av varierande säkerhetsrisker, men samtliga har i någon mån behov av högkvalitativa första hjälpen-produkter. Vi vill vara med och stötta genom att erbjuda kanonpriser på hela vårt sortiment - utvalt och kvalitetstestat av ambulanssjuksköterskor! Så missa inte chansen att rusta bilen, verktygslådan eller kontoret med den bästa utrustningen inom första hjälpen.

Kontakt

Har du frågor eller vill ha rådgivning innan din beställning? Kontakta oss! 

Telefon: 021-448 10 10

E-post: info@fhcentrum.se